Категории Продукти

Матрици

Една от основните дейности на ИТД ЕООД е производство на инструментална екипировка (бластформи, шприцформи, вакуумформи, резервни части и нестандартно оборудване). Във фирмата работи конструкторски отдел, състоящ се от високо квалифицирани специалисти насочени към разработката и дизайна на инструментална екипировка, така че да задоволят всички изисквания на клиентите. За проектиране на желаните 3D модели се използват CAD/CAM системи от най-висок клас. Следвайки своята инвестиционна програма ИТД непрекъснато разширява и обновява своите машини и оборудване. Високото качество на продуктите е гарантирано от професионализма на персонала и високо технологичния машинен парк на водищите производители - Mazаk, Schaoblin, Agie, Deckel Maho Gildemeister, Ixeon, Ingersoll, Mori Seiki, Haas и други.
С цел постоянното подобряване качеството на всеки аспект от дейността е внедрена система ISO 9001:2008.
Инструментите на ИТД са утвърдени на международния пазар, поради тяхното високо качество и конкурентни цени. За изминалата година 45% от произведените инструменти са поръчани от чуждестранни клиенти. Досега компанията е реализирала повече от 5000 проекта за клиенти от различни страни от Европа, Азия и Африка.
Точността на инструментите, както и отличните показатели на произвежданите опаковки са също осигурени и от високото качество на използваните материали в производството на бласт- и шприцформи.
В компанията се произвеждат повече от 30 бластформи и шприцформи месечно. Шприцформите за производство на капачки, дръжки и други нестандартни пластмасови изделия разширяват продуктовата гама на компанията.
Нова обещаваща развитие на дружеството разработка е производство на шприцформи за PET преформи от 4,5 до 130 грама.