Категории Продукти

Бутилки и Флакони

ИТД ЕООД е основен доставчик на пластмасови опаковки от PET, PE, PVC и РР за предприятията в парфюмерийната и козметичната област, химическата промишленост, фармацията и производство на храни и напитки. В производствената листа са включени над 1300 модела на флакони, бутилки, буркани, и преформи, както и нестандартни технически изделия от пластмаса. Опаковките, предлагани на пазара, са в най-различни форми, цветове и технологична сложност на детайлите. Обемът на опаковките варира между 20 и 5000 мл.
Тази част от дейността на компанията включва целия пакет от услуги, предлагани на клиента: от проекта на флакона и изготвяне на матрици, до производството на фирмения продукт, регистриран под търговската марка на клиента. 
Ежедневно се раздуват повече от 1,2 млн PET опаковки. Производството се извършва основно от раздуващи машини SIDEL, както и ADS, SIPA, MAG PLASTIC. Едностъпковите машини Nissei ASB позволяват производството на бутилки за фармацевтичната индустрия при високи хигиенни условия.
С инсталирането на производствените си мощности в близост до големите си клиенти и партньори, ИТД е насочена към максимално задоволяване на техните нужди, поддържане на високо качество и намаляване на производствените разходи. 
Дългогодишната ни производствена практика и безкомпромисно отношение към качеството на продукцията вече са спечелили доверието на клиентите по отношение на компанията в България и чужбина.


КАТЕГОРИИ БУТИЛКИ И ФЛАКОНИ

Products in Category