За Нас

 
 

 "ИТД" ЕООД е българска компания, основана 1990г. Фирмата е специализирана в производството на матрици, PET преформи, пластмасови бутилки, флакони, капачки и има модерни съоръжения с отлично оборудване. Благодарение на дейността си и дългогодишния си опит, "ИТД" ЕООД предлага комплексни решения в съответствие с изискванията, свързани с проектиране и производство на инструменти и висококачествени продукти от всички видове пластмаси.
Целите на "ИТД" ЕООД включват засилване на водещите позиции и увеличаване на процента на активното участие на фирмата на българския и международните пазари. Компанията следва последните разработки в областта на опаковъчната индустрия в световен мащаб и е в състояние да предложи проекти, в съответствие с международните стандарти за качество и екологично чисти продукти. Приоритетите в стратегията на компанията са: технологични иновации, въвеждане на нови продукти и амбицията да предложи най-доброто обслужване и да си запази вече създаденото доверие в клиентите. 
Високото ниво на експертни познания и професионализъм на мениджърския екип на компанията, комбинирани с екип от специалисти с висока квалификация, е гаранция за успешното изпълнение на плановете на компанията и идеи. "ИТД" ЕООД продължава да инвестира в обучение на персонала си, с цел непрекъснато подобряване на тяхното ниво на квалификация. Във връзка с това компанията е създала и спонсорира профилирана паралелка по химични технологии с професионално образование в пластмаси и оборудване за полимерна обработка. 
"ИТД" ЕООД разполага с модерно технологично оборудване и машини, произведени от водещи фирми в областта на производството на опаковки и полимерната промишленост като SIDEL, ADS, SIPA, Nissei ASB, PIOVAN, ENGEL и много други. Мощната KAESER компресна станция с еко-филтри за пречистване на въздуха е включена в процеса на производство и се използва за раздуване на бутилките.
Материалите - PET, PVC, PEHD, PELD, PP, използвани в производството, се закупуват само от известни търговски марки на световно признати производители. Тези два фактора са нашата печеливша формула за постигане на възможно най-високо качество на крайния продукт. 
Продуктите с по-високо качество, бързата доставка, по-добрите услуги и по-конкурентни цени са направили компанията не само лидер на българския пазар, но и лоялен и желан партньор за съвместна работа.