Кариерно развитие

Най – важно е доверието в хората, те са нашите партньори

Най – важно е доверието в хората, те са нашите партньори – в ИТД работят повече от 250 човека и всички заедно сме едно голямо семейство. Това го казваме още на интервюто „Приемем ли те, ставаш част от семейството“. Отнасяме се с доверие към всеки и осигуряваме спокойна среда за създаване на качествени продукти при работа на високи обороти.

Неминуемо усетихме промяната идваща с новата нормалност. Кризата не е лека, но посрещайки трудностите преосмислихме процесите и организацията на работа, процедурите и правилата, премахнахме излишното и се фокусирахме върху важните неща, а част от тях е екипът ни.

Бързият растеж не е най-важната цел, постигането на устойчивост е преди него.


Рецептата ни за устойчивост - вярна повече от 30 години е: „правилните“ хора в добър екип + непрекъснато осъвременяване на машинния парк за изработване на качествен продукт с ефективни технологии + огромно внимание към клиентите и развитие на доставчиците.

Тази рецепта гарантира дългосрочни партньорства и просперитет, но поставя предизвикателството да надграждаме ежедневно уменията си, да учим непрекъснато, да обръщаме внимание на детайлите.


Ако вие споделяте тази философия, ще се радваме да се присъедините към нашия екип.


Обяви за работа

За компанията

ИТД е българска компания, създадена през 1990 г. Фирмата е специализирана в производството на PET преформи, пластмасови бутилки, флакони и капачки. ИТД разполага с отлично оборудвана съвременна база, разположена в гр. Съединение.

Разумните инвестиции, професионализмът в управлението и екипът от висококвалифицирани специалисти превърнаха ИТД в надежден партньор, с възможности за пълно удовлетворяване на постоянно нарастващите изисквания на потребителите на пластмасови опаковки.

Фирмата подпомага дейността на своите клиенти както чрез разработването и реализирането на нови индивидуални проекти за промяна на опаковките, така и чрез предлагането на свободни за продажба продукти.

Една от главните посоки на ИТД е екологосъобразност и устойчиво развитие чрез внедряване на енергоспестяващи съвременни технологии, в частност позволяващи олекотяване на опаковки от пластмаса, както и производство на рециклиран РЕТ. ИТД притежава внедрена и сертифицирана Система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO FSSC 22000:4:5; ISO 50001:2018.

Още за нас