Компанията

ИТД е българска компания, създадена през 1990 г. Фирмата е специализирана в производството на PET преформи, пластмасови бутилки, флакони и капачки. ИТД разполага с отлично оборудвана съвременна база, разположена в гр. Съединение.


Разумните инвестиции, професионализмът в управлението и екипът от висококвалифицирани специалисти превърнаха ИТД в надежден партньор, с възможности за пълно удовлетворяване на постоянно нарастващите изисквания на потребителите на пластмасови опаковки.

Фирмата подпомага дейността на своите клиенти както чрез разработването и реализирането на нови индивидуални проекти за промяна на опаковките, така и чрез предлагането на свободни за продажба продукти.

Една от главните посоки на ИТД е екологосъобразност и устойчиво развитие чрез внедряване на енергоспестяващи съвременни технологии, в частност позволяващи олекотяване на опаковки от пластмаса, както и производство на рециклиран РЕТ.

ИТД притежава внедрена и сертифицирана Система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2015, FSSC 22000; ISO 50001:2018.

Сертификати