Матрици

Една от основните дейности на ИТД е производството на различни инструменти (бластформи, шприцформи, вакуумформи, резервни части и допълнително оборудване). Компанията разполага с инженерен отдел, състоящ се от висококвалифицирани специалисти, фокусирани върху разработването и проектирането на инструментална екипировка, удовлетворяваща всички изисквания на клиента. За проектиране на желаните 3D модели се използват CAD / CAM системи от най-висок клас. Следвайки своята инвестиционна програма ITD непрекъснато разширява и актуализира своите машини и оборудване. Високото качество на продуктите се гарантира от професионализма на компанията и високотехнологичните машини на световни производители - MORI SEIKI, MITSUBISHI, MAZAK, SHAUBLIN, INGERSOLL, DMG, FANUC и други.


Production of moulds

С цел постоянно подобряване на качеството на всеки аспект, компанията внедри ISO 9001/2008.

Инструментите на ITD са валидирани на международния пазар поради тяхното високо качество и конкурентни цени. За изминалата година 65% от произведените бласт и шприц форми са поръчани от чуждестранни клиенти. Компанията е завършила успешно над 6000 за клиенти от различни страни в Европа, Азия и Африка.

Със своето цялостно обслужване на клиентите, Фирма ИТД предлага консултации, дизайн на бутилки и флакони, отговарящи на техните потребности. Ние имаме 30-годишен опит дългогодишен опит в тази област, така че предлагаме консултиране при вземане на решения за функционалност и дизайн на опаковката.

Прецизността на инструментите и отличното представяне на произвежданите опаковки се осигуряват и от високото качество на материалите, използвани при производството на матрици.

Фирмата произвежда повече от 80 бласт форми на месец. Шприц формите използвани за производството на капачки, дръжки и други нестандартни пластмасови изделия, разширяват продуктовата гама на компанията.

Обещаващо развитие има компанията в производството на шприцформи за PET преформи от 4,5 до 178грама.

Blow moulds and injection moulds production

Широка гама от матрици и активни части